Home » , » Pes 2013 türkçe spiker indir, yaması indir

Pes 2013 türkçe spiker indir, yaması indir

Pes 2013 türkçe spiker indir, yaması indir
pes 2013 türkçe spiker indir, pes 2013 türkçe spiker youtube, pes 2013 türkçe spiker video, pes 2013 türkçe spiker yaması indir

Öncelikle, PES 2012 ve PES 2013 oyunlarında spikerde bazı dosyalar ortak olduğu için (KONAMI her sene eski spikere biraz replik ekleyip bize veriyor) bu ortak dosyaları PES 2013 Türkçe spikerine aktardık (exTReme 12'den de aktarılan dosyalar olmuştur )

Sonrasında, sizlere oyunun yapımcı firması gibi, önceki serideki spikerin aynısını vermek istemedik ve PES 2013'e has yeni repliklerin bir çoğunu seslendirdik. Toplamda 1000 kadar, oyunun en can alıcı yerlerinde çıkan yeni replik eklendi.

Spiker Çalışması Devam Ediyor:


PES 2013 için Türkçe spiker çalışmamız devam etmektedir. Daha yapılacak çok replik var. Bunların en önemli kısmını oyuncu ve takım isimleri oluşturmaktadır. Bu spikerin İLK VERSİYON olduğunu, eksikleri olacağını unutmamanızı isteriz. İlerleyen zamanlarda, Türkçe spikere yeni replikler ekledikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

NOT: Orijinal ya da değil, tüm PES 2013 PC versiyonlarında, tüm işletim sistemlerinde sorunsuz çalışır. Kurulumu daha kolay ve sorunsuz yapmak için rar içerisindeki beni oku dosyasını mutlaka okuyun.


PES 2013 Türkçe spikeri indirip kurduğunuzda ister yamalı ister yamasız tüm PES 2013 oyunlarında spiker TÜRKÇE olarak sorunsuz çalışacaktır.

Yamalı ya da yamasız HER TÜR PES 2013 oyununda sorunsuz çalışır. Eğer yama kullanıyorsanız tutup yamanızı falan silmeyin. İndirin ve oynayın.

Boyut:452mb

Kurulum:

İndirdiğiniz dosyadan çıkan "spiker_dosyasi.img" dosyasının adını "dt00_e.img" ve "isim_dosyasi.img" dosyasının adını da "dt05_v.img" olarak değiştirin.
İsmini değiştirdiğiniz dosyaları oyunun kurulu olduğu alanda "C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\img" içerisine atın ve eskileri ile değiştirin.

KURULUM TAMAMLANMIŞTIR.
İYİ EĞLENCELER DİLERİZ.

Bu işlemler bittikten sonra mutlaka oyun içerisinden ana menüde "Sistem Ayarları" "Dil Ayarları" yolunu takip ederek Anlatım dilini MUTLAKA İNGİLİZCE SEÇİN!

Pes 2013 türkçe spiker indir
Share this article :

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorum yapmak için Yorumlama Biçiminden ''Anonim'' seçiniz.

 
Copyright © 2015 KuzeyRequiem
Distributed By Gooyaabi Templates